Ingrid als coach

Ik stem me af op jouw verhaal, jouw werkelijkheid, jouw wensen en (onderliggende) behoeften.
Ik sta volledig achter jouw doel.

Het is mijn verlangen om jou te begrijpen, en vragen te stellen die jou helpen vinden wat je zoekt. Ik zet mijn mogelijkheden en vaardigheden in, dienstbaar aan jouw eigen proces van bewust worden. Daarbij sluit ik aan bij jouw tempo en prioriteiten, die ik wel zal spiegelen. 

Ik werk op basis van de Tekentaal*, zoals ontwikkeld door onder andere Greg Furth en Lisa Borstlap.

Graag en vaak maak ik gebruik van
Voice Dialogue (subpersonen),
rollenspellen, 
NLP technieken (neuro-linguïstisch-programmeren),
Kernkwaliteiten
inducties, geleide meditaties, visualisaties, imaginaties
lichaamshouding, gebaar, beweging.

Ik werk holistisch, oplossingsgericht en motiverend.  Ieder mens is uniek, en wil gezien, gehoord en begrepen wil worden, en ook (aan)geraakt. Ik vertrouw erop dat ieder mens een zelfhelend vermogen heeft, en dat ieder mens in staat is zichzelf te herscheppen.

Ik maak gebruik van de psychosynthese als werkmodel voor ons leven hier op aarde.
Ook maak ik gebruik van humor. Daarmee kan ik confronteren, en tegelijk warm zijn.